Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Büntetés-végrehajtás és kiegészítő jogszabályok 2023-2024 (Koósné Mohácsi Barbara)

1.990 Ft (1.895 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: ELTE Eötvös Kiadó Kft.
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 20.

Leírás

A Büntetés-végrehajtás és kiegészítő jogszabályok 2023-2024
Szerkesztette: Koósné Mohácsi Barbara

A büntetésvégrehajtási jog jogszabálygyűjteménye egy alapvető eszköz minden jogász, joghallgató, büntetésvégrehajtási szakember, és jogalkotó számára, aki mélyrehatóan meg kívánja érteni a büntetésvégrehajtás jogi kereteit. A gyűjtemény kimerítően tartalmazza azokat a jogszabályokat, rendeleteket és irányelveket, amelyek a büntetésvégrehajtási rendszer működését szabályozzák.

Pontosság és Megbízhatóság
A jogszabálygyűjtemény rendkívül pontos és megbízható forrás, amely az aktuális jogszabályi változásokat is figyelembe veszi. A szövegek könnyen kezelhetőek, ami segíti az olvasót abban, hogy könnyen tájékozódjon a komplex jogi környezetben.

Strukturált Felépítés
A gyűjtemény logikusan és áttekinthetően van strukturálva, amely lehetővé teszi az olvasó számára, hogy gyorsan megtalálja az érdeklődésére számot tartó információkat. Az indexek, lábjegyzetek és kereszthivatkozások további segítséget nyújtanak a használatban.

Gyakorlati Alkalmazhatóság
A jogszabálygyűjtemény nem csak elméleti alapot nyújt, hanem gyakorlati útmutatást is ad a büntetésvégrehajtási rendszerben dolgozó szakemberek számára.

Ajánljuk hozzá a „Büntetés-végrehajtási jog - Hatályosított 2022” című kötetünket, mely könyvben formát öltő rendszerezése elsősorban oktatási céllal készült, azonban hasznos lehet azok számára is, akik a gyakorlatban foglalkoznak a büntetés-végrehajtással.

Összegzés
Mindenkinek, aki érintett a büntetésvégrehajtási jog területén, erősen ajánlott a jogszabálygyűjtemény beszerzése és tanulmányozása, mert ez az kiadványunk hozzájárul a büntetésvégrehajtási rendszer hatékonyabb megismeréséhez is.

Szerkesztés lezárva: 2023.08.11.

Hatályos: 2023.09.01.

A kiadványban szereplő jogszabályok a kézirat 2023. augusztusi lezárásának időpontjában ismert, 2024. évben hatályba lépő módosításokat is tartalmazzák.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél te az első, aki véleményt ír a könyvről!

Paraméterek

Cím A Büntetés-végrehajtás és kiegészítő jogszabályok 2023-2024
Kiadó ELTE Eötvös Kiadó
Oldal 269
Év 2023
Kötés Spirál
ISBN 9789633123683