Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Edith Eva Eger: Az Ajándék - 12 életmentő lecke - Új, bővített kiadás

3.699 Ft (3.523 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 19.

Leírás

Edith Eva Eger: Az ajándék - 12 életmentő lecke

Dr. Edith Eva Eger inspiráló és gyakorlati tanácsokban bővelkedő könyve segít, hogy megszabadulhassunk romboló mintáinktól és bénító gondolatainktól, s ezáltal szabadon élvezhessük az életet.
Saját pácienseinek történeteiből vett példák segítségével mutatja be az olyan, lelkünket fogva tartó érzelmi állapotokat, mint a félelem, a gyász, a düh, a titkolózás, a stressz, a bűntudat, a szégyen vagy a hárítás - egyúttal szelíden bátorít bennünket a múlt béklyóitól való szabadulásra.
Mélységes empátiával, lényeglátással és humorral megírt kötetében Edith Eva Eger rámutat, hogy mindannyian sérülékenyek vagyunk, és mindannyian ugyanazokkal a kihívásokkal nézünk szembe. Az ajándék segítségével azonban kitörhetünk az önmagunk építette börtönből, és feldolgozhatjuk a traumáinkat.

Az új, bővített kiadás Edith Eva Eger 2021-es utószavával jelenik meg, melyben összegzi a világjárvány tapasztalatait és tanulságait.

"A szabadságot egész életünkben gyakoroljuk - olyan döntés, amit naponta újra meg újra meg kell hoznunk. A szabadsághoz remény is kell. Annak tudatosítása, hogy a szenvedés, bármilyen rettenetes is, átmeneti, és kíváncsiság, hogy felfedezzük, mi történik aztán. A remény teszi lehetővé számunkra, hogy a múlt helyett a jelenben éljünk."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél te az első, aki véleményt ír a könyvről!

Paraméterek

Cím Az Ajándék - 12 életmentő lecke - Új, bővített kiadás
Eredeti cím The Gift
Szerző Edith Eva Eger
Fordító Mesterházi Mónika
Kiadó Open Books
Oldalak száma 208
Megjelenés 2021. szeptember 20.
Kötés Kartonált
ISBN 9789635721108
Méret 210 mm x 142 mm x 18 mm