Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bálint György : Bálint gazda öröknaptára

4.990 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Kocsis Kiadó Zrt.
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 26.

Leírás

Bálint György : Bálint gazda öröknaptára 

Egy különlegesen szép kivitelű kertésznaplót tart a kezében a kertbarát Olvasó, melyet a 2020-ban eltávozott Bálint György - az ország Bálint gazdája - szeretettel és elhivatottsággal írt tanácsai, bölcs útravalói kísérnek.

Korunk kertjei két feladatot tűznek maguk elé: legyenek szépek és hasznosak. A két célkitűzés nem ellentétes egymással, sőt se­gítik is egymást: egy virágzó meggyfa nem csupán bá­mu­la­tosan szép látvány, de értékes gyümölcsöt is érlel. A szőlővel felfuttatott lugas nemcsak látványos, de nagyon kellemes a forró nyári napokon.
A korszerű kertben mindenki talál magának való zugot: a gye­rekek játszó­teret, a felnőttek napozóhelyet, az idősek csen­des, kellemes szegleteket. És a kert mindenkinek ad munkát, nemcsak a jó erőben levő fiatal férfiaknak, hanem a nőknek, a tiné­dzse­rek­nek és az időseknek egyaránt.
A kalendárium évszázadokig a családok legkeresettebb olvas­mánya volt, meg­jelölhették benne a születésnapokat, a kötele­zett­ségeket, a jó szórakozás idő­pontját. Ebben a szép kalendárium­ban a kerttel kapcsolatos legfontosabb tudni­valókra kívánom felhívni az Olvasók figyelmét. Ha ez sikerült, elértem a célomat.
Kedves Mindannyiuknak jó olvasást és gazdag termést kívánok!
Bálint György

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél te az első, aki véleményt ír a könyvről!

Paraméterek

Cím Bálint gazda öröknaptára
Szerző Bálint György
Kiadó Kocsis Kiadó Zrt.
Oldalak száma 256
Megjelenés 2022. szeptember 27.
Kötés Kartonált
ISBN 9786156372208
Méret 200 mm x 130 mm