Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Chris Land: Jaguár árnyéka - A végzet koponyája

4.290 Ft (4.086 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: NewLine Kiadó
Szállítási díj: 690 Ft
Várható szállítás: 2023. június 15.

Leírás

Chris Land: Jaguár árnyéka - A végzet koponyája

Christina Webstert Közép-Amerikába küldik a kristálykoponya, azaz a lembal fellelhetőségi helyére, de alig éri el a Mayort, a majakutató máris hazapaterolná, régész párja egy csillagász miatt meg sem ismeri, a nő viszont rengeteg tudóssal, banditával, egy kalandorral és egy mosómedvével a sarkában a faragott kvarcot akarja megszerezni.
Vajon mi kerül elő a kutatóárokból? Mit derít ki Webster médiumként, amitől feltárulkozik előtte a letűnt kor? Múlt és jelen egybeforr? Tollaslabda erőszakolná meg sorra a férfiakat? Mit akar jó pár Isten, s mit takar a Jaguár árnyéka?
Míg a lembalért ádáz harc dúl, a természet ősi, vad erői is életre kelnek, hisz' a megmunkált ásvány nem más, mint maga a halál, a 13-as, a Végzet Koponyája, amely véget fog vetni az életnek, s a világnak!
Chris Land Lélekvesztő című regénye után felülmúlja önmagát, az írónő nem adja alább, sőt, elgondolkodtatóan, humorral szövi át és felpörgeti a történelemnek eme rejtélyes témáját. Múlt és jelen egybeolvad előtte, a halál árnyként áll mögötte, ő azonban hajthatatlan, leleményes és ádáz. Itt egy újabb alkotás, amelyet az olvasó megint nem tesz le, mi több, követeli majd a folytatást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél te az első, aki véleményt ír a könyvről!

Paraméterek

Cím Jaguár árnyéka - A végzet koponyája
Szerző Chris Land
Kiadó NewLine Kiadó
Oldalak száma 634
Megjelenés 2022. július 05.
Kötés Ragasztott
ISBN 9786156373441
Méret 197 mm x 130 mm