Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ferencz Jácint, Gyulavári Tamás, Kártyás Gábor, Göndör Éva: Munkajogi alapismeretek

3.990 Ft (3.800 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: ELTE Eötvös Kiadó Kft.
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 18.

Leírás

Ferencz Jácint, Gyulavári Tamás, Kártyás Gábor, Göndör Éva: Munkajogi alapismeretek

A 2012-ben elfogadott új Munka Törvénykönyve nagymértékben megváltoztatta a rendszerváltás óta kialakult munkajogi szabályozást. Ez a jegyzet, nevével összhangban a hatályos egyéni és kollektív munkajog alapjait ismerteti. Nem tér ki minden részletszabályra, sem a közszféra munkajogára, de a versenyszféra munkajogának lényegét, alapvetô szabályait igyekszik olvasmányos, könnyen érthetô formában bemutatni az Olvasónak.

A könnyebb tanulást segíti a kötet közérthetô nyelvezete, a gyakorlati példák, kiemelések, a bonyolultabb összefüggéseket összefoglaló táblázatok és ábrák, illetve a fejezetek végén szereplô rövid összegzés. A sok, pontosan megjelölt bírósági határozatra, jogszabályhelyre való hivatkozás a részletesebb ismeretekre vágyóknak is kiindulási pontot jelenthetnek.

A kötet szerzôi munkajogász szakemberek, egyetemi oktatók, akik gyakorlati és oktatási tapasztalataik alapján olyan jegyzetet szerettek volna készíteni, amelybôl szeretnek tanulni a munkajog iránt érdeklôdôk.

A könyvet egyetemi hallgatóknak írtuk, akik a munkajogot alapszinten tanulják, de bátran ajánljuk a munkajog iránt érdeklôdô munkáltatók és munkavállalók figyelmébe is. A jegyzet azoknak szól, akik gyorsan, könnyen szeretnék elsajátítani a hatályos munkajogi szabályozás alapjait.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél te az első, aki véleményt ír a könyvről!

Paraméterek

Szerző Ferencz Jácint, Gyulavári Tamás, Kártyás Gábor, Göndör Éva
Kiadás éve 2021
Kötés kartonált
Nyelv magyar
Oldalszám 217
ISBN 9789633123195