Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyulavári Tamás - Hős Nikolett - Kártyás Gábor: Munkajogi feladatok és jogesetek II. átdolgozott kiadás

4.990 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: ELTE Eötvös Kiadó Kft.
Szállítási díj: 690 Ft
Várható szállítás: 2022. július 06.

Leírás

Gyulavári Tamás - Hős Nikolett - Kártyás Gábor: Munkajogi feladatok és jogesetek II. átdolgozott kiadás

Úgy a legkönnyebb és legélvezetesebb munkajogot tanulni, ha olyan konkrét problémákon keresztül ismerjük meg, amelyekkel találkozni fogunk a gyakorlatban is. Ezért született meg ez a kiadvány, amely 150 jogeset és 50 gyakorlati feladat segítségével mutatja be a munkajogi szabályokat.

A feladatgyűjtemény 12 tematikus fejezetre tagolódik, amelyek három típusú feladatot tartalmaznak. A jogeseteket elsősorban órai munkához javasoljuk, csoportos feldolgozás keretében, ahol mód van a különböző vélemények, értelmezések megvitatására.

A gyakorlati feladatok inkább az önálló tanulást segítik - de itt is hasznos lehet a különböző megoldások közös megbeszélése. A fejezetek végén található, összesen 300 tesztkérdés az ismeretek ellenőrzését és a vizsgára való felkészülést segítik.

A könyv szerzői egyrészt egyetemi oktatók, akik ezeket a feladatokat már évek óta alkalmazzák a munkajog oktatásában, másrészt gyakorlati szakemberek, ügyvédek, bírók, akik saját praxisukból is merítettek a feladatok kidolgozásakor. Természetesen a való életből vett példák szereplőit átkereszteltük és megváltoztattuk, így a valós személyekkel való bármiféle egyezés csak a véletlen műve lehet.

Ajánljuk ezt a kiadványt mindenkinek, aki munkajogot tanul vagy tanít. Kívánjuk, hogy a sok gyakorlati feladat és problémafelvetés minél többek érdeklődését keltse fel a munkajog iránt!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél te az első, aki véleményt ír a könyvről!

Paraméterek

Cím Munkajogi feladatok és jogesetek II. átdolgozott kiadás
Szerző Gyulavári Tamás - Hős Nikolett - Kártyás Gábor
Kiadó ELTE Eötvös Kiadó Kft.
Oldalak száma 219
Megjelenés 2021
Kötés Puhatáblás
ISBN 9789633122624