Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyulavári Tamás (szerk.): Munkajog - VI. átdolgozott, frissített kiadás

9.990 Ft (9.514 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: ELTE Eötvös Kiadó Kft.
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Leírás

 

Gyulavári Tamás (szerk.): Munkajog - VI. átdolgozott kiadás

Hogyan hozhatók egyensúlyba a munkáltató és a munkavállaló érdekei? Milyen kötöttségek mellett lehessen megszüntetni a munkaviszonyt? Mi a szerepe a jogszabályok mellett a kollektív szerződésnek és a munkaszerződésnek? Hasonló kérdésekre keresik a választ kötetünk szerzői, mindannyian elismert munkajogász-szakemberek, egyetemi oktatók, ügyvédek és bírák. A szerzők arra vállalkoztak, hogy közérthető nyelvezettel és logikus rendben tárják az olvasó elé a munkajog egyre nagyobb jelentőségű és rendkívül érdekes összefüggéseit.

Egyetemi tankönyvünk ötödik, átdolgozott kiadása bemutatja a hatályos munkajogi szabályokat, a mögöttük meghúzódó vezérlő elveket, elvi és gyakorlati problémákat, ugyanakkor kitekintést nyújt a munkajogi gyakorlatra, a bíróságok döntéseire is. A szerzők igyekeznek lépést tartani a gyorsan változó joganyaggal, ezért az ötödik kiadás már tartalmazza az önkéntes túlmunka és a közszolgálat 2019-től hatályos új szabályait is.

A tankönyv elsősorban egyetemi hallgatók számára készült, de bátran ajánljuk mindazoknak a munkajoggal foglalkozó gyakorlati szakembereknek is, akik szeretnének részletekbe menő és mélyreható ismereteket szerezni a gyakorlatban felmerülő munkajogi problémák megoldásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél te az első, aki véleményt ír a könyvről!

Paraméterek

Szerző Dudás Katalin, Gyulavári Tamás, Horváth István, Hős Nikolett, Hungler Sára, Kártyás Gábor, Kulisity Mária, Kun Attila, Petrovics Zoltán, Rácz Réka
Kiadás éve 2023
Kötés Keménytáblás
Formátum B5
Oldalszám 560
ISBN 9789633123713