Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kristen Ciccarelli: A hatalom tőre (Iskari-sorozat 2. rész)

Nem értékelt
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 19.

Leírás

Egyszer régen született két nővér, olyan erős kötelékkel, mely örökre összekovácsolta őket. Olyan mágia volt ez, melyet nagy becsben tartottak - addig a napig, amikor egy borzalmas baleset következtében Essie elveszítette az életét, ám a lelke rabságban maradt ebben a világban.

Dax - Firgaard trónjának örököse - volt a felelős a balesetért. Roa megesküdött, hogy örökké gyűlölni fogja érte. Ám nyolc évvel később a fiú megjelent, és az ő segítségéért esedezett. Elhatározta, hogy megfosztja trónjától kegyetlen apját, kinek elnyomó uralmától Roa népe szenvedett. Roa megegyezett vele: biztosítja számára a hadsereget, ha aztán őt teszi meg királynővé. Ugyanis csak így menthette meg az embereit Firgaard szabályaitól.

Azonban lehetőséget kap, hogy mindent jól alakítson - lehetőséget, hogy egyedül megszabaduljon az ellenséges királytól, és megmentse szeretett testvérét. Az alkalomkor, amikor a történetek szerint a holtak lelke visszatér, Roa felfedezi, hogy végleg visszahozhatja az életbe Essie-t. És mindehhez csak a királyt kell megölnie.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél te az első, aki véleményt ír a könyvről!

Paraméterek

Cím A hatalom tőre (Iskari-sorozat 2. rész)
Szerző Kristen Ciccarelli
Fordító Komáromy Zsófia
Kiadó Maxim Könyvkiadó
Sorozat Dream válogatás
Oldalak száma 432
Megjelenés 2022. június 09.
Kötés Ragasztott
ISBN 9789634992356
Méret 137 mm x 209 mm