Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magyar Márton: Animáció a turizmusban

4.500 Ft (4.286 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: ELTE PPK
Szállítási díj: 790 Ft
Várható szállítás: 2023. december 04.

Leírás

A turisztikai animáció témájában Kollarik Amália professzorasszony Animátorok kézikönyve (1995) után Magyar Márton Turisztikai animáció (2003) című könyve jelent meg másodikként, abban az időszakban, amikor szakirodalom híján minden e területen tevékenykedő hazai cég és iskola külföldi forrásokra és saját tapasztalataira alapozta az animátorképzését. Szükség volt azonban egy egzakt kézikönyvre is, amely objektív képet ad a munkájukról, felkészülésükről és a tevékenységi körük széles spektrumáról.

Szakmai együttműködésünk a tisztadili.com Kft. indulásától számítható. A 2011. évben induló képzéseink színvonalát Magyar Márton iránymutatásával és támogatásával emeltük, és azóta is töretlenül dolgozunk vele azon, hogy a turisztikai animáció ismertsége és elismerése minél szélesebb körben terjedjen el hazánkban is.

Jelen könyve hiánypótló mű, igazi tudáslexikon. Egy evolúciós folyamat tárul elénk a játékkultúrában az elmúlt közel két évtizedben bekövetkezett változások végigkövetésekor. Az emberek szeretnek játszani, élményeket szerezni, kikapcsolódni, melynek biztosítása az animátorok által igazi művészetet jelent. E könyv ehhez nyújt számukra elméleti alapot és gyakorlati útmutatást a képzésük és munkavégzésük során.

A szerző a korábbi munkáját jelentősen kibővítette számtalan tapasztalattal, új ismerettel, valamint új gondolattal. Figyelemreméltó, hogy egyrészt nagyobb hangsúlyt helyez az ünnepkörök, egy-egy animációs program értékmegőrzésben betöltött szerepére; másrészt a módszertani kérdések során részletesen taglalt programfelépítések a szakmánk szempontjából kulcsfontosságú folyamatos innováció szükségességére világítanak rá.

Azt kívánom, hogy forgassák érdeklődéssel és nyitott szívvel ezt a kiváló színvonalú szakkönyvet, s váljon sokak hasznára a napi munkájuk során!

Maráczi Ágnes, a tisztadili.com Kft. ügyvezetője

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél te az első, aki véleményt ír a könyvről!

Paraméterek

Cím Animáció a turizmusban
Szerző Magyar Márton
Kiadó ELTE Eötvös Kiadó - ELTE PPK
Oldalak száma 289
Megjelenés 2023
Kötés Kartonált
ISBN 9789634896210